SNOECKX N.V. START OVER ONS PRODUCTEN INFO CONTACT LINKS
     
  logo klein
 
slogan
 
    

     SNOECKX N.V.

 

     HELMSTRAAT 101

     B 2140 ANTWERPEN - BELGIE

     TEL.: +32 3 236 20 73

     GSM: +32 495 20 20 73

     FAX:  +32 3 271 05 18

     E-MAIL: INFO@SNOECKX.COM
 

  OVER ONS  
  Het bedrijf werd opgericht in 1891 en wordt sedert 35 jaar geleid door de vierde generatie van de stichtende familie.

De filosofie van het bedrijf bestaat erin om zijn klanten overal ter wereld kwaliteitsvolle producten te bezorgen, tegen de meest gunstige prijs en met een korte leveringstermijn. Om dit doel te bereiken maken wij deel uit van een wereldwijd netwerk, hetgeen ons in staat stelt om altijd en overal ter wereld de beste offertes te kunnen aanbieden. Verschepingen gebeuren wereldwijd, overwegend direct van het land van herkomst naar de bestemming, of indien nodig vanuit de Antwerpse opslagplaatsen. Door onze uitstekende en alsmaar verbeterde connecties met producenten en toeleveranciers, kunnen wij onze klanten een tevredenheidsgarantie aanbieden. SNOECKX N.V. staat borg voor goede prijs-, kwaliteits- en leveringsvoorwaarden.

Onze verwerkingsruimte voor onder meer Bass-, Union-, Bahia- en een ruim assortiment van verschillende mengsels, is gelegen in de stad Antwerpen. De haven van Antwerpen, de tweede grootste van Europa en wereldwijd de tiende grootste haven, biedt uitstekende en goedkope diensten aan voor het transitverkeer, zowel over de weg, de zee als het luchtruim.

België, centraal gelegen binnen de Europese unie omringd door Frankrijk, Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk, is vooral aangewezen op export (ruim 80% van het jaarlijks BNP).

Door gebruik te maken van geavanceerde technologie, zoals de Duitse mengmachines en snijgereedschappen van de firma Boucherie, bekomen wij een optimale kwaliteit. Onze fabriek waar polypropyleen en nylon bewerkt wordt bevindt zich in een goedkoper Oost-Europees land. Hier past men onze westerse en hoogstaande technologie toe, terwijl de producten voortdurend onderwerpen worden aan een kwaliteitscontrole tegen de hoogste normen. Probeer bijvoorbeeld onze kwaliteitsvolle Fine 0,18 - 0,20 mm diameter, verkrijgbaar in glanzend of matte gemarkeerde 1 of 2- zijden. De tweekleuren kwaliteit wordt verkregen door het gebruik van 2 persen.

Onze voortdurende expansie leidt constant tot nieuwe bedrijvigheden waardoor we kunnen rekenen op onze gewaardeerde klanten, en we hopen het genoegen te hebben om u binnenkort te mogen verwelkomen. Probeer het eens met ons, voor een gans andere en koninklijke dienstverlening.
 
Alle rechten voorbehouden © 2011-2018 Snoeckx N.V.  - Ontworpen door Rita Jamin